Lär dig Moodle med NetSapiensis

Moodle är skapat av lärare för lärande. Tanken är att vem som helst kunna nyttja tjänsten enkelt och kreativt efter önskemål. Men den allra bästa utbildningsmiljön skapas genom att få inspiration och hjälp av experter som bidrar med sin avancerade kunskap för att uppnå bästa resultat.

Oavsett hur din organisation använder ett LMS (Learning Management System), är det alltid samma detaljer som i slutändan står i fokus; att använda engagerande och effektivt innehåll. Ett vanligt misstag bland nya Moodlers (och online-pedagoger i allmänhet) är att förvänta sig att programvaran skapar vackra, engagerande kurser direkt ur lådan – med minimal ansträngning.

Vi erbjuder skräddarsydda kurser och workshops för Moodle administratörer och för lärare.

Vår klientel

Våra Moodle- experter utvecklar och erbjuder instruktörsledda utbildningar för grupper. Utbildningen kan erbjudas både online samt på plats. Kursmaterialet är anpassad för att möta beställarens specifika behov.

NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST

Vi har erfarna utbildare och vi jobbar globalt. Oavsett var du är, har vi resurser för att nå dig.

SKRÄDDARSYDD UTBILDNING

Vi tror inte att en storlek passar alla. Våra skräddarsydda kurser är anpassade till organisationens efterfråga och behov.

KVALITETSINNEHÅLL

Våra utbildare skriver, producerar och utvecklar all vår utbildningsmaterial. Materialet har testats och förfinats under många utbildningssessioner genom åren för en högkvalitativ utbildning.