Vad är Moodle?
Moodle är en lärplattform som bygger på öppen källkod och som låter dig bygga den perfekta utbildningslösningen för dina behov.
Skapad av lärare – för lärande!
Moodle är ett open-source lärplattform(LMS) som används av skolor, företag och statliga organisationer för att skapa effektiva e -learning program. Omkring 75.000 organisationer använder Moodle i över 200 länder, och används av nästan 60 miljoner användare. Moodle är uppbyggt för att stödja ett lärande som bygger på socialkonstruktivism.
NetSapiensis och Moodle partnerskap
Med en Moodle-lösning från NetSapiensis får du vad som enligt vår mening är marknadens bästa LMS. Du är också i bästa händer när vi tillsammans utvecklar din nya LMS-lösning, eftersom vi är officiell Moodle Partner i Sverige.

Moodle partnerskap står för kvalité och professionella tjänster. Som en auktoriserad leverantör av Moodle får man behörighet att använda Moodle varumärket i den egna marknadsföringen.

– Som Moodle Partner bidrar vi finansiellt för Moodles utveckling.

Erbjuder en gräddfil till Moodle-utvecklare och andra Moodle-partners genom privata partnernätverk.

Frihet att prissätta tjänster efter eget tycke.

Partnerskapet förnyas varje år.

Fördelar med Moodle

Open source

Moodle är den ledande Open Source LMS plattformen med över 70 miljoner nedladdningar. Moodle är gratis och tillgängligt under GNU Generic Public License.

Integrerbart

Moodle integrerar enkelt och kompletterar dina befintliga tjänster för utbildning och arbetsplats, som Google G-Suite, Microsoft Office, Learnpoint och mer.

Kraftfullt

Med det största open-source nätverket världen över, drar du nytta av ett team av globala utvecklare och Moodle-entusiaster.

Modulärt

Moodle är byggd för att kunna använda anpassade eller community plugins. Bygg din egen eller välj från en mängd olika plugins som delas av Moodle gemenskapet.

Mobilt

Moodles responsiva, mobilvänliga design och mobilapp gör plattformen tillgänglig oavsett plats.

Kraftfullt

Med det största open-source nätverket världen över, drar du nytta av ett team av globala utvecklare och Moodle-entusiaster.