Vi erbjuder

NetSapiensis har sedan 12 år erbjudit Moodle tjänster till både privat och offentlig sektor, vilket gör oss till experter inom området.

Moodle hosting innebär att vi driftar Moodle åt er, vi ser till att hålla Moodle fungerande och uppdaterat, tjänsten levereras med en SLA på 99,8% på årsbasis. Administrationen sköts helt utav er.

Vi tillhandahåller hosting som är optimerad för alla organisationer som skolor, universitet, företag och statliga myndigheter.

Migrera från andra LMS?

Uppgradera din Moodle site?

Vi hälper dig!

Kontakta oss

Vad gör oss annorlunda?

Kunden i centrum

Vi vill lära känna er, era behov och viktigast av allt, era användare. När vi förstår era behov, kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för er organisation.

Egen drift

Till skillnad från andra leverantörer, lägger vi inte ut våra hostingtjänster till en tredjepart. Vi äger och hanterar vår egen driftmiljö, vilket innebär att du kan ha trygghet, att din Moodle platform är i goda händer.
Dessutom är vår driftmiljö byggt speciellt för Moodle och är optimerad för att köra plattformen på det säkraste och mest effektiva sättet.

Experthjälp

NetSapiensis som Moodle leverantör ser till att ni sparar tid på eventuella hinder som ni kan stöta på. Vårt erfarna team av experter garanterar att ni är snabbt på banan genom att erbjuda en effektiv och fungerande plattform.